VEGAS PRO connector 0.3.0 Installer not working

  • kevinl203

    Changed the title of the thread from “vegas connector 0.3.0 Installer not working” to “VEGAS PRO connector 0.3.0 Installer not working”.
  • Can you open a command prompt and execute the installer like this? (uninstall first)


    msiexec /i "C:\MyPackage\Example.msi" /L*V "C:\log\example.log"


    Then please append that logfile.

    Stay up-to-date and follow me on Twitter. Tell me your feedback.


    Help to improve this plugin and support me on patreon. Thank you.

  • ArnoldK

    If it is about being easy and complicated you should wait for the final 2.3 release. A "beta" or a "release candidate" build highly depends on user feedback so I am able to find and fix issues like this one. I am personally not able to test these releases on thousands of different computer configurations by myself.

    Stay up-to-date and follow me on Twitter. Tell me your feedback.


    Help to improve this plugin and support me on patreon. Thank you.

  • Hallo Vouk, sorry, ich meine mit kompliziert nicht Ihre großartige Arbeit, aber

    ich kann connector 0.3.0 einfach nicht installieren und testen, weil irgend was mit der DLL nicht stimmt. Bei 0.2.0 hat alles wunderbar geklappt und selbst

    die Original Sony Vegas Pro 13 funktioniert damit einwandfrei.

    Ich habe kein Problem auf die Final 2.3 zu warten, ich arbeite bis hahin weiter mit der gut funktionierenden Beta 2.3.4/0.2.0.

    An dieser Stelle nochmals vielen, vielen Dank für Ihre großartige Arbeit!

    Gruß ArnoldK

  • weil irgend was mit der DLL nicht stimmt.

    Das ist genau das Problem. Ich habe keinerlei Anhaltspunkte das zu untersuchen. "Irgendeine DLL verursacht irgendeinen Fehler". Ich bin auf die Hilfe von Usern (genau: von denen die den Fehler haben) angewiesen mir dort weitere Informationen zu liefern. Mit o.g. Befehl würde mir z.b. der Name der DLL angezeigt werden oder eine Meldung was genau schief läuft damit ich den Fehler beheben kann. Letztendlich möchte ich ja das es für Alle funktioniert.


    --


    That's exactly the problem. I have no evidence to investigate that. "Some DLL is causing some kind of error". I am dependent on the help of users (exactly: those who have the error) to give me more information there. With the above command I would get the name of the DLL or a message what exactly is wrong so I can fix the error. Finally I want it to work for everyone.

    Stay up-to-date and follow me on Twitter. Tell me your feedback.


    Help to improve this plugin and support me on patreon. Thank you.

  • ArnoldK Danke für die Info. Ich schaue mal ob ich dahingehend etwas finde.


    kevinl203 Can you try these steps with the installer please?


    Can you open a command prompt (cmd.exe) and execute the installer like this? (uninstall first)


    msiexec /i vegas-connector-0.3.0.msi /L*V install.log


    Then please append that install.log file.

    Stay up-to-date and follow me on Twitter. Tell me your feedback.


    Help to improve this plugin and support me on patreon. Thank you.

  • Vouk, funktioniert nicht oder ich stell mich blöd an!

    Kommt den bei keinem anderen User die Fehlermeldung?

    Ich geb mich -wie schon gesagt-mit der Beta 2.3.4/0.2.0 zufrieden

    Vielen Dank für die Bemühung!

    ArnoldK

  • Thanks.

    Code
    1. CustomAction GetVegasPath returned actual error code 1157

    It seems the installer was unable to determine the VEGAS installation directory from the registry.


    Please open regedit.exe and take a look if you find entries like these:


    pasted-from-clipboard.png

    Stay up-to-date and follow me on Twitter. Tell me your feedback.


    Help to improve this plugin and support me on patreon. Thank you.