Posts by Chibi310

    I've recently got the Voukoder 6, and I got it working on Premier Pro. My Drivers are up to date (I read all the install instructions, and everything). Now I'm trying to export a Video that is about 1 Hour in length in 4k HEVC NVENC (Lossless Settings). I've got 2 RTX2080s in SLI, but Windows reports less than 20% utilization on both the cards when I'm using Voukoder 6 and the export time is about 4.5 Hours for the 1 Hour video. But when I use Voukoder 1.2.1 for the same exact settings, the export time is a little less than 1 Hour, over a 4x increase and Windows reports a 99% usage on GPU_0 and about 30% usage on GPU_1.


    The only difference in settings is which Version of Voukoder I use. Everything else I've matched across the board.


    One thing that I did notice in V6: When I tried to select my second GPU (GPU_1) to use as the Rendering GPU (I was doing it just to see if there'd be any difference in performance), it seems to ignore which GPU I select as the workhorse. Although I think it's probably because of my SLI settings.


    I'm not sure if this is a bug or not, but I'll be sticking to V1.2.1 for now. I love this Transcoder, but I'm not sure the newer versions are able to compete with the raw renderer in Adobe Premier Pro. Render times is about the same between Voukoder and Adobe for h.265 HEVC rendering.


    I did let it render for about 30 minutes thinking that maybe it was miss predicting the timings. But, no, it was rendering at a comparable rate to Adobe Software Rendering.


    My System Specs if it helps:
    i9-9900KS
    RTX2080 x2 SLI

    16GB DDR4 @3Ghz

    Win10 Pro (1909, 18363.1016)

    Nvidia Gaming Drivers 452.06